Yüreği Sevgi Dolu Gönlü Güzel İnsan
Abdullah ÇİFTÇİ
Allah’ın selamı, rahmet ve bereketi senin ve ailenin üzerine olsun.
Çok kısa bir zaman diliminde bizlerde bırakmış olduğunuz derin izler gönül ferahlığı olarak yanımızda kalacak ve Gönlümüz her daim Duâ ile sizi yâd etmeye davam edecektir.
Bir devlet adamından öte sımsıcak bir dost şefkatiyle Devleti temsil edişiniz, personeli kucaklayışınız, çocuklara bakışınız, gençlere dokunuşunuz, yaşlılarla muhabbetinizle yüreklerde oluşturduğunuz mutluluk ve hafızalarımızda bıraktığınız derin izler unutulmayacaktır.
Rehberliğiniz, desteğiniz, teşvikiniz, samimiyetiniz bizleri güçlü ve özverili kıldı. Mesai mefhumu tanımadan, gece-gündüz demeden değerlere değer katmak, zararlara engel olmak, maneviyatı güçlü kılmak, her gönle ulaşmak için çalıştık çabaladık. Kısacası biz, sizinle çalışmaktan onur duyduk, keyif aldık.
Makamların gelip geçici olduğunu, insanlığın ve adamlığın “kubbede hoş bir sadâ bırakmak” olduğunu bizlere gösterdiniz. Devletin seferberlik emri gereği fiilen yanımızda olmasanız da Devlete, Bayrağa, Dine, İnsana ve insanlığa verdiğiniz değerlerle her daim yüreğimizde sıcaklığınızı hissetmeye devam edeceğiz.
Bugün İsra Suresini okurken Efendimizin hayatında önemli bir yere sahip olan 80. Ayetinde “Rabbim! Girilecek yere doğrulukla girmemi, çıkılacak yerden de doğrulukla çıkmamı sağla, bana tarafından yardımcı bir güç ver!” ilahi emrinin bir kez daha nasıl anlaşılması ve yaşanması gerektiğine sizinle şahitlik ettim.
Bu şahitliğimiz hem bu dünyada hem de ahirette iyi bir Mümin, iyi bir devlet adamı, iyi bir insan, iyi bir dost oluşunuzla devam edecektir.
“Kalpleri birleştiren Allah’tır” bu bilinçle ve Zeynebimizle sizlere Duâ eder, hürmet ve muhabbetlerimizi sunar, ömrü hayatınızda ailenizle birlikte huzur ve mutluluklar dileriz.
İdris YAVUZYİĞİT
Çınarcık Müftüsü

Written by İdris YAVUZYİĞİT

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir