Heyecan

Şu veda mesajları beni yakıp kavuruyor. Yüreğimden sanki yapraklar dökülüyor birer birer.

Sizinle başladığım bu kutsal yolculukta heyecanınız, aşkınız, hizmetlerinizle yarınlara ve gençlere olan umudumuz her daim canlandı. Azmimiz artarken hedeflerimiz ve bakış açılarımız zenginleşti.

Ülkemizin her bir köşesinden farklı bir ses, farklı bir heyecan, farklı bir hizmet ruhumuzu diriltti.
Paylaşmanın, birlik olmanın bereketini hepbirlikte hissetmek, samimiyetinize şahit olmak benim için büyük bir şeref.

Bu bir yolculuk… zor bir yolculuk, her anı neredeyse sıkıntılı, zahmetli, çoğu zaman yalnız bir yolculuk. Sadece aşkla yürüyenlerin başaracağı, inananların hayalleri ve hedefleri için yol alacağı bir yolculuk. Bize düşen yola çıkmak, samimiyet, fedakarlık, heyecan, temsil, tebliğ… Niyetimiz bizi yücelten ve Rabbimizin rızasına erdiren en büyük azığımızdır.

Bu uğurda bu güne kadar 1400 yıldır hizmet veren, yüreği çarpan, gayret eden, gözyaşı döken herkese rahmet olsun. Bu uğurda ter döken ve dökecek olanlara, dava arkadaşlarımıza, kardeşlerimize selâm olsun. Bu yolda son nefesine kadar aşkla, heyecanla yürüyecek olanlara selâm olsun.

Mekanlar, makamlar, imkanlar bizi biz yapmasın. İmanımız ve İnsanligimiz bizi biz kılsın.

Emanet teslim eden hocalarım sadece resmi boyutunu teslim etmişlerdir. Bu bilince sahip olan hocalarımız hem resmi boyutunu üstlendiler hem de manevi boyutunu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürdürmeye devam edeceklerdir.

Değerli hocalarım
Aşkınız ve inancımız daim olsun.

Written by İdris YAVUZYİĞİT

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir