19 Eylül Gaziler Günü

#19eylülgazilergünü

“Şehit ve Gazilerimiz Din, Vatan, Bayrak, Mukaddesat ve Bağımsızlık için mücadele etmiş, en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmemişlerdir.
“Ölmek var dönmek yok” diyerek
“Ölürsem şehit, kalırsam gazi” inancıyla yola çıkan ve Ülkemizin huzuru, Milletimizin güvenliği için üstün bir cesaret ve feragat örneği gösteren şehit ve gazilerimiz her zaman onur ve gurur kaynağımız olmuşlardır.
Gaziler, Din ve Vatan gibi Kutsal Değerler uğruna mücadele ederken yaralanan, sağlığını veya bir organını kaybeden, unutulmayacak izler bırakan ve gönüllerde taht kuran kahramanlardır. Bu Kahramanlar bizlere Lisanı halleriyle şöyle sesleniyorlar:

“Uğruna mücadele ettiğimiz, can verip can aldığımız Dinimize, Namusumuza, Ailemize, Neslimize, Vatanımıza, Bayrağımıza, Devletimize, Bağımsızlığımıza… Size bıraktığımız tüm Emanet ve Değerlerimize sahip çıkın.”

Başta aziz şehitlerimiz olmak üzere, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyor, tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyorum”

İdris YAVUZYİĞİT

Written by İdris YAVUZYİĞİT

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir